• Admin

MARCH - TEEVO QUIZ


1. Which scripture shows what the Lord Jesus brought to the world?

A. John 10:10

B. 1 Corinthians 6:19

C. Genesis 8:22

D. Psalm 27:1

(Hint: Read the message on March 1, 2017)

2. The only hope and permanent solution to poverty is:

A. A savings account

B. Borrowing from others

C. Working in a multinational company

D. God’s Word

(Hint: Read the message on March 5, 2017)

3. What promise comes with the commandment to honour our parents?

A. A good car

B. Money

C. Longevity

D. Clothes

(Hint: Read the message on March 6, 2017)

4. Which of these statements is false?

A. God created you to look like Him and function like Him

B. You’re like the other creations of God

C. Amongst everything God created, you’re the most beautiful

D. You are the crowning beauty of God’s creation

(Hint: Read the message on March 12, 2017)

5. Luke 10:19 says you have ______ to trample serpents and scorpions

A. Boldness

B. Vigour

C. Authority

D. Anointing

(Hint: Read the message on March 14, 2017)

6. What scripture did Andrea read that helped her to receive the infilling of the Holy Spirit?

A. Isaiah 54:17

B. Acts 1:8

C. Ephesians 6:12

D. Colossians 1:12

(Hint: Read the message on March 15, 2017)

7. Which of these statements is correct?

A. The things that happen in your life come from outside you.

B. The things that happen in your life come from around you.

C. The things that happen in your life come from inside your body.

D. The things that happen in your life come from your spirit.

(Hint: Read the message on March 18, 2017)

8. God was never one of these things to the Israelites in the wilderness

A. Pillar of cloud

B. Pillar of fire

C. An body of water

D. None of the above

(Hint: Read the message on March 21, 2017)

9. Who was the anointed king that David refused to harm?

A. Solomon

B. Saul

C. Herod

D. Abimelech

(Hint: Read the message on March 22, 2017)

10. “Send us around the world with the news of your saving power...” is found in:

A. 1 Corinthians 1:17

B. Ezekiel 37:3 MSG

C. Psalm 67:2 TLB

D. Isaiah 6:8

(Hint: Read the message on March 26, 2017)

ANSWERS:

1.A 2.D 3.A 4.B 5.C 6.C 7.D 8.C 9.B 10.C

#Teevo

1 view

Copyright 2020. Christ Embassy Hawaii Non-profit Christian Church |

  • Facebook